7. Kampaň CZC #jakoGeek má 20 spotů a 360° video

9. 5. 2016 00:05

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz zahajuje druhou fázi komunikace kampaně #jakoGeek. V rámci soutěže zákazníci každý měsíc hrají o vybavení svého imaginárního doupěte za 100 tisíc korun. Kampaň se skládá z 20 reklamních videí umístěných na YouTube. Ve všech spotech zavítají diváci do „geek doupěte“, které si mohou díky panoramatickým záběrům prohlédnout ve 4K rozlišení. Namluvení videí se ujal Matouš Ruml, který propůjčí hlas také připravovaným rádiovým spotům. „Abychom nasáli správnou atmosféru, rozhodli jsme se opravdu celý natáčecí týden nevytáhnout z geek doupěte paty,“ uvedl režisér a scenárista Jonáš Vacek z audiovizuální produkce Forleaf. Ta za celý týden pořídila přes 800 GB materiálu. „Natáčet 360stupňové video je jako režírovat divadlo. I když všechno pečlivě nazkoušíte, jakmile padne klapka a všichni zmizí z placu, je to jen na hercích. Je přitom důležité vyprávět příběh a směrovat diváka v obraze pomocí akce a zvuku, jinak se jedná o pouhé panorama ve videu,“ dodal producent a kameraman Jan Perout. Natáčení se zúčastnilo celkem 13 zaměstnanců CZC.cz z různých oddělení firmy, 16 členů štábu, šest produktů a křeček Mario. Kreativa spotů je stejně jako celá kampaň výsledkem série co-creatingů, které se pod taktovkou agentury Digital Brain účastnili členové marketingového týmu CZC.cz i audiovizuální produkce Forleaf.

Ve spotech CZC.cz se tradičně neobjevují herci, ale reální zaměstnanci firmy. Kreativa je tentokrát společným dílem agentury Digital Brain, marketingového týmu CZC.cz a produkce Forleaf.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.