8. Milka v nové kampani hledá „jemnost uvnitř“

25. 4. 2016 00:04

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Unikátní kvalita čokolád, která „nás inspiruje, abychom odhalili svou jemnou stránku“, je motivem nové globální kampaně značky Milka se sloganem „Jemnost najdeš uvnitř“. Dvě televizní reklamy z fialové vesnice Lilaberg inspirované alpskými tradicemi vznikly v agentuře Wieden + Kennedy Amsterdam. O lokální PR se v Česku stará Konektor. Milka vyzvala své fanoušky, aby sdíleli videa a fotografie, ve kterých ukazují svoji jemnou stránku, a uživatelské příběhy doplnila o příspěvky celebrit – mj. Ondřeje Sokola, Celeste Buckinghamovou a Leoše Mareše. Příběhy bude značka sdílet nejen na Facebooku a Instagramu, ale i na Snapchatu, který v kampaních nově využívá. Celou aktivaci podporuje také microsite www.jemnostnajdesuvnitr.cz a soutěž Šéfík internetu, která je zaměřená na youtuberství. Během letních měsíců se na Vltavě a Labi objeví originální fialová Milka loď, ve které se návštěvníci budou moci projet a ochutnat čokoládovo-mléčný koktejl Milka Oreo.

Reklama nese poselství, že přesně jako před 115 lety i dnes pochází mléko, které se používá pro výrobu čokolády Milka, výhradně z Alp.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení