Prima family připravuje start

1. 8. 2011 00:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Společnost FTV Prima připravuje rozjezd další televizní stanice Prima family, která bude plnoformátovým programem podobným současné Prima televizi. Obsahovat by měla zpravodajství, publicistiku, filmy, seriály, zábavné a další typy pořadů. „Počítáme s možností zahájit vysílání již 12. listopadu 2011. V úvahu podle okolností připadá i pozdější datum, ale na počátku roku 2012 už určitě chceme být s Prima family na trhu. Doba uvedení nové televize na trh je podstatným faktorem pro její úspěch, prodej reklamy podléhá sezonním výkyvům,“ řekl vedoucí právního oddělení Prima TV Pavel Kubina (viz foto). Spuštění programu regionálních televizí pod názvem TV7 nevyloučil ani Jaroslav Berka, který získal licenci v roce 2008. „Zda a kdy začneme vysílat, se rozhodne v nejbližších týdnech. Jako u ostatních i u nás souvisí problémy s ekonomickou krizí. Snad se podaří sjednat vstup finančního partnera, který prozatím nabízí přijatelné podmínky a jistoty,“ uvedl ke svým záměrům Berka. O možnosti spustit novou televizní stanici dlouho hovoří i TV Nova, konkrétní datum zatím neprozradila.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.