Seznamovací servery propagují zářivý úsměv

31. 5. 2004 00:05

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.


Trh přípravků na čištění zubů se v těchto dnech obohatil o novinku, kterou tvoří bělicí papírky na čištění zubů. Segment přípravků na domácí bělení zubů tak společnost GlaxoSmithKline (GSK) rozšířila o nový výrobek Aquafresh Pure White Ultra.
Seznamka na zuby
Reklamní kampaň na nový výrobek v oblasti zubní kosmetiky má „lifestylový“ charakter, čemuž odpovídá i použitá komunikační média. V současné době probíhá internetová kampaň připravená pražskou pobočkou reklamní agentury Grey, a to na zpravodajských serverech zaměřených zejména na ženy. Využívá přitom nejnavštěvovanější seznamovací servery v České republice. „Zvolili jsme si servery Seznamka a Rande, protože na ně chodí lidé, kteří hledají novinky. Využili jsme také možnost využít reklamu na webové stránce k pořadu Česko hledá Superstar,“ uvádí Tomáš David, account director agentury Grey. Použité bannery komunikují zářivý úsměv a příslib viditelně bělejších zubů za 14 dní. Cílovou skupinu tvoří z 80 % ženy a 20 % muži od 20 do 40 let, kteří chtějí dobře vypadat a cítit se sebevědomě. Na novinku rovněž upozorňuje inzerce v tisku, POS a POP materiály v místě prodeje a direct mail. „Součástí kampaně je rovněž zasílání vzorků, jejichž účelem je vyzkoušet si snadnost aplikace bělicích proužků, než se spotřebitel rozhodne koupit celé balení,“ dodává Tomáš David.
Aplikujte doma před zrcadlem
Nový produkt představuje novinku na trhu bělicích zubních past v České republice. „Proužky dokáží vybělit zuby až o pět odstínů a spotřebitel si je může aplikovat sám doma,“ uvádí Aleš Marek, brand manažer společnosti GSK, výrobce tohoto dentálního produktu. Při uvedení novinky využila firma strategii zaměřenou na omezenou cílovou skupinu. „Cena za jedno balení bělicích proužků přesahuje tisíc korun, rozhodli jsme se proto při uvedení výrobku na trh zvolit strategii, která je zacílena na spotřebitele tzv. trend setters. Jsou to lidé, kteří jsou otevřeni novým trendům a nebojí se vyzkoušet novinky,“ vysvětluje Aleš Marek. Podle jeho tvrzení uvedená cílová skupina ráda mluví o svých zkušenostech s produktem a doporučuje je ostatním konzumentům.


21_supersmile.jpg ()


 


21_aquafresh.jpg ()
Novinka. Reklama na bělicí zubní proužky má „lifestylový“ charakter. V současnosti probíhá internetová kampaň zaměřená na seznamovací servery.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.