novinky

5. 1. 2004 00:01

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Na ryby i mořské ryby
Společnost Pěkný – Unimex uvádí na český trh dvě nové kořenící směsi značky Avokádo Ryby a Mořské ryby. Obě směsi jsou určené k přípravě ryb grilováním nebo pečením, lze je použít také do polévek, rybích vývarů a pomazánek. Kořenící směs Ryba je k dostání v praktickém 160g tubusu, Mořská ryba v sáčku o hmotnosti 30 g. Na novinky upozorňují PR články a ochutnávky v hypermarketech. Doporučená maloobchodní cena kořenící směsi je 29,90 Kč.
09_Ryby.jpg ()



Veselé knedlíky
Pro matky s dětmi od 7 do 10 let jsou určené nové čokoládové a jahodové miniknedlíky Guseppe. Dětem jsou přizpůsobeny nejenom příchutě, ale i velikost jednotlivých knedlíků a veselý, kreslený obal. Knedlíky jsou obohaceny vitaminy A, C, E, takže podporují i zdravý vývoj dětí. Novinky jsou propagovány prostřednictvím POS materiálů, inzerce a letáků v místě prodeje. Doporučená maloobchodní cena 200g balení je 24,90 Kč.
09_jahoda_high.jpg ()


09_čokoláda_high.jpg ()



SunDay Mineral Drink
Novou ochucenou minerální vodu SunDay Mineral Drink uvádí na trh společnost Poděbradka. K dostání je ve třech příchutích: multivitamin, červený pomeranč a citron-bezinka. Kromě televizní a tiskové kampaně na nový nápoj upozorňují POS materiály a ochutnávky v místě prodeje. Doporučená maloobchodní cena jednoho balení je 13,90 Kč.
09_mineral_multi_cmyk.jpg ()



Matrix zahajuje
Novou profesionální kadeřnickou značku Matrix představila společnost L’Oréal Paris. Je určena všem profesionálům, kteří chtějí svým zákazníkům nabídnout kvalitní přípravky za příznivé ceny. Kromě barev na vlasy obsahuje přípravky pro domácí použití (šampon, kondicionér a stylingové prostředky). K dostání bude výhradně v kadeřnických salonech. Doporučené ceny výrobku pro domácí použití jsou od 120 Kč. Na novou řadu upozorní POS materiály v místě prodeje.
09_matrix_Sleek_2Cond.jpg ()


 

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.