Miroslav Jandečka je novým řídícím partnerem BDO

13. 1. 2020 11:01

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Ležák Gambrinus 12 se představuje s kampaní „Zralci na chmelu“

Ze stínu desítky vystupuje ležák Gambrinusu s kampaní od agentury McCann Prague a spoty od Boogie Films.

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Společnost BDO oznámila jmenování nového řídícího partnera v České republice. Miroslav Jandečka, někdejší řídící partner společnosti Moore Stephens, vede BDO s účinností od 1. ledna 2020.

Miroslav Jandečka získal v posledních 25 letech zkušenosti nejen v oboru firemních financí, ale také ve vedení a rozvoji poradenské firmy. Svou vlastní společnost, založenou v roce 1995, postupně dále rozšiřoval v rámci západočeského kraje. V roce 2007 se pak připojila k síti poradenských firem Moore Stephens.

Petr Slavíček, dosavadní řídící partner, bude Jandečku podporovat z pozice nového předsedy představenstva. Oba budou nadále spolupracovat v různých oblastech řízení společnosti. Slavíček se bude věnovat oblasti finančního auditu.

Jmenování Miroslava Jandečky je součástí změny struktury, kterou BDO Česká republika prochází. V říjnu 2019 společnost oznámila sloučení svých stávajících auditorských a poradenských divizí se společností Moore Stephens.

„Stát se jednou firmou, to je můj osobní závazek vůči našim pracovníkům. Chci, aby BDO bylo tím nejlepším místem pro rozvoj jejich profesní kariéry. A společně s našimi zaměstnanci chceme být více než jen lídr v účetnictví a poradenství. Osobně věřím, že jako jedna silná firma bude BDO trvalým místem důvěry pro naše zaměstnance a také pro klienty. A že tato vzájemná důvěra nás požene vpřed, pomůže našim klientům a lidem dále růst a dosahovat jejich snů,“ říká Miroslav Jandečka, nový řídící partner BDO Česká republika.

Původní účetní, mzdová, daňová, poradenská a znalecká část BDO již není součástí BDO Česká republika.

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení