Jana Pečenková povede českou pobočku Grayling, Fecko zůstává

4. 11. 2019 12:11

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Vedení české pobočky mezinárodní komunikační agentury Grayling má od října na starosti Jana Pečenková, která dosud v agentuře vedla divizi Public Relations. Z pozice generální ředitelky je nově zodpovědná za obě divize, Public Relations i Public Affairs. Dosud řídil Grayling pro Česko i Slovensko Peter Fecko, agentura tak posiluje své vedení.

„V Graylingu se už delší dobu intenzivně zaměřujeme na propojování služeb Public Relations a Public Affairs a nabízíme tak klientům komplexní balík výhod, které jim z této synergie plynou. Vzhledem k tomu, že jsme jednou z mála agentur na našem trhu, která může takové služby a v takovém rozsahu nabídnout, chceme se tomu věnovat i nadále a rozšiřovat portfolio našich klientů i do dalších segmentů,“ říká Jana Pečenková, General Manager Graylingu pro Českou republiku.

Jana Pečenková je v Graylingu čtvrtým rokem, přičemž poslední dva roky vedla divizi Public Relations. Předtím působila několik let v agenturním prostředí na manažerských pozicích.

Psali jsme
Jiří Kroulík se stal Account Directorem v PRAM Consulting

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.