Anna Leshi je marketingovou manažerkou SUSE

26. 8. 2019 09:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Anna Leshi se stala marketingovou manažerkou SUSE pro východní Evropu a Společenství nezávislých států. Nová manažerka sídlí v Praze a má na starosti evangelizaci produktů a řešení SUSE v zemích bývalého východního bloku.

Manažerský tým společnosti SUSE v České republice a na Slovensku, ale i v dalších zemích východní Evropy a Společenství nezávislých států, posílil o Annu Leshi, jež nastoupila na pozici Field Marketing Manager pro regiony EE & CIS. Úkolem nové manažerky je budování vztahů, evangelizace a propagace produktů a řešení od společnosti SUSE v zemích bývalého východního bloku.

„Anna je velmi energická a nadšená marketingová profesionálka, která přichází s více než desetiletými zkušenostmi z technologických společností jako je Kerio Technologies, Creditinfo či Western Digital,“ říká David Vašák, regionální manažer SUSE pro Českou republiku a Slovensko.

„Jsem ráda, že nastupuji do SUSE v době, kdy se stala zcela nezávislou společností,“ komentovala Anna Leshi nedávný přechod SUSE pod nového majitele, investiční skupinu EQT. „Řízení aktivit SUSE v regionu EE & CIS považuji za vzrušující příležitost a těším se na propagaci oceňovaných produktů, které SUSE nabízí svým zákazníkům.“

Společnost SUSE operuje v oblasti open source software a poskytuje softwarově definovanou infrastrukturu a aplikace.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení