Personálie

4. 10. 2010 00:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Torben Emborg, generální ředitel pro Česko a Slovensko, Nestlé Česko

Od října nastoupil na pozici generálního ředitele Nestlé Česko Torben Emborg. V této funkci nahrazuje Jariho Latvanena, který se přesouvá do Skandinávie. Torben Emborg pracuje ve společnosti Nestlé již dvacet let. V současnosti je regionálním ředitelem divize Nestlé Professional pro Evropu se sídlem ve Švýcarsku. Působil také na pozicích v marketingu i prodeji v Německu, Rumunsku, ČR a Dánsku.

Daniel Koiš, head of CRM, Direct Pojišťovna

Pozici head of CRM zastává od června v Direct Pojišťovně Daniel Koiš, který customer relationship management implementoval v GE Money na Slovensku. V Directu bude Koiš zodpovědný za řízení CRM aktivit napříč celou společností a za další rozvoj customer management systému.

Aleš Ondrůj, vedoucí PR a marketingu, Student Agency

Z vedoucí pozice Odboru produktů nastupuje bývalý ředitel marketingu Českých drah do konkurenční společnosti Student Agency, v níž bude mít na starosti i produkty dceřiného dopravce RegioJet. Povede marketingovou a komunikační strategii různých železničních projektů, autobusové dopravy, prodeje letenek a dovolených, vzdělávacích a pracovních pobytů.

Karel Pluhař, PR manažer, WPB Capital

Novým PR manažerem spořitelního družstva WPB Capital je Karel Pluhař. Ve WPB Capital bude zodpovědný za řízení externí komunikace. Dříve působil v Ogilvy PR na pozici account managera.

Martin Tolar, obchodní ředitel pro malé a střední firmy, Microsoft

Alois Balíček, manažer marketingu, Microsoft

Pozici ředitele obchodní divize pro malé a střední firmy nově zastává Martin Tolar. Předtím pracoval ve společnosti Tech Data Distribution, další manažerské zkušenosti získal na pozicích ředitele Futurelab Holding, manažera rozvoje obchodu u Johnson & Johnson nebo Pfizer. Pozici manažera marketingu nově zastává Alois Balíček, který v Microsoftu působí tři roky. V oblasti marketingu se pohybuje 14 let, pracoval jako account director v mezinárodních reklamních agenturách DDB Worldwide a Publicis Group. Před nástupem do Microsoftu zastával pozici senior konzultanta ve společnosti Comtech Group.

Bruno Rivoallan, generální ředitel, Gefco Česká republika

Logistická společnost Gefco Česká republika má nového generálního ředitele, stal se jím Bruno Rivoallan. Ten dosud působil na stejné pozici v Maďarsku. V oboru logistiky působí 16 let a pro společnost Gefco pracuje od roku 2004.

Eric Schmid, generální ředitel, Tetra Pak Danube

Novým generálním ředitelem skupiny Tetra Pak Danube (Česká republika, Slovenská republika, Maďarsko a Rakousko) je od letošního léta Švýcar Eric Schmid. Nahradil Svenda Weidemanna, jenž se stal viceprezidentem zemí střední Evropy a generálním ředitelem Tetra Pak Germany. Schmid pracuje pro společnost Tetra Pak 22 let. Během této doby získal pracovní zkušenosti na různých pozicích v Evropě, severní Africe či na Středním východě. Bude zodpovědný za řízení obchodních aktivit pro střední Evropu.

Petr Bursík, business development manager pro ČR, CA Technologies

Nadnárodní společnost CA Technologies rozšiřuje svůj český tým o Petra Bursíka, který se stává novým business development managerem pro ČR a Slovensko. Na této pozici bude mít na starosti rozvíjení vztahů se zákazníky a hledání nových forem spolupráce a obchodních příležitostí. Předtím pracoval v IBM, Compaq Computer – Hewlett-Packard a Autocont či u Cisco Systems.

Patricia Jakešová, ředitelka trvanlivých potravin, Albert

Ředitelkou oddělení trvanlivých potravin maloobchodní sítě prodejen Albert byla jmenována Patricia Jakešová. Na tomto místě nahradila Igora Suchánka, který se v rámci firmy ujal pozice format project director. Patricia Jakešová má zkušenosti s oblastí maloobchodu, do Alberta přišla z Tesca, kde byla zodpovědná za nákup impulsních trvanlivých potravin. Manažerské pozice zastávala také ve společnostech Delvita nebo Eureca Shops.

Tomáš Stáhl, Petr Gemza, Jan Vávra, Pavel Vydra, data analyst, Wunderman

Stanislav Sopko, Michal Ivan, content manager, Wunderman

Jan Havlíček, programer, Wunderman

Pavel Čada, grafik, Wunderman

Během měsíce září Wunderman posílil o několik nových kolegů. Tým MSC rozšířili Tomáš Stáhl, Petr Gemza, Jan Vávra a Pavel Vydra na pozici data analyst a doplnili stav zaměstnanců tohoto oddělení na 30. Interaktivní oddělení se rozrostlo o tři nové kolegy – Stanislav Sopko, Michal Ivan nastoupili na pozici content manager do oddělení MSCOM CEE Hub, kde budou mít na starosti lokalizaci on-line kampaní Microsoftu ve střední a východní Evropě a Jan Havlíček na pozici programer. Pavel Čada nastoupil na pozici grafika v kreativním oddělení, dříve pracoval na volné noze a poté v Ogilvy, např. pro klienty Kozel, Nescafé a IBM.

Radek Šmerda, člen dozorčí rady, ČSA

Miroslav Bernášek, člen dozorčí rady, ČSA

Dne 30. září 2010 se uskutečnila mimořádná Valná hromada Českých aerolinií, která na svém zasedání rozhodla o personálních změnách v Dozorčí radě společnosti. Své členství ukončili dva dosavadní členové – Roman Boček a Josef Doruška. Novými členy byli zvoleni Radek Šmerda a Miroslav Bernášek. Radek Šmerda je v současné době náměstkem ministra – státním tajemníkem na Ministerstvu dopravy. Miroslav Bernášek zastává od roku 2004 funkci 1. náměstka primátora Statutárního města Kladna a je zároveň členem tamního zastupitelstva. Je členem Finanční komise Svazu měst a obcí a členem expertní skupiny při Ministerstvu životního prostředí.

Michal Hošek, artdirector, Rust

Od října nastupuje do agentury Rust na pozici artdirectora Michal Hošek. Přichází z Boomerang Publishing.

Informace o personálních změnách zasílejte na [email protected]

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení