na cestách

22. 12. 2003 00:12

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Nový generální
Oldřich Stejskal byl jmenován generálním ředitelem společnosti 2N Telekomunikace.

Trávníček ředitelem
V souvislosti s odchodem do důchodu dosavadního ředitele Technického úseku společnosti Veletrhy
Brno Josefa Černoška přebírá k 1. lednu 2004 tuto funkci Kamil Trávníček. Na základě výsledků výběrového řízení nastoupil 1. dubna 2003 jako asistent technického ředitele. Výrazně se zasloužil o dokončení výstavby pavilonu F, podílel se na zabezpečení provozu pavilonu G a opravách střechy pavilonu V. Nově jmenovaný člen vedení společnosti je absolventem Fakulty strojní Vysokého učení technického v Brně se specializací na vodní stroje. V minulosti prošel praxí v ZTS,
Medipo, Vailant, CMP, Walter a PST od řadového pracovníka až po ředitele organizace.

Veselá v rmg:connect
Do account týmu agentury rmg:connect od prosince přišla Kateřina Veselá, která zde nastoupila jako account executive. Reklamní zkušenosti získávala v mezinárodních komunikačních agenturách TBWAPraha a Mark/BBDO.

Nováčci na palubě Ledoborce
Account tým reklamní agentury Cayenne/Ledoborec posílí od ledna 2004 Jana Červenková a Ivana Chytrová. Jana má zkušenosti z reklamních agentur WM Communication a Ark Thomson, kde se starala například o klienty Nestlé, Škofin, Wüstenrot, Nuttela, Kinder a další. Jako account manažerka bude pracovat pro značky Dermacol, OC Nový Smíchov a Fromageries Bel. S precizní exekucí zakázek bude jako account executive pomáhat Ivana. Dalšími posilami jsou v kreativním týmu Tomáš Martin a Milan Malík. Tomáš pracoval jako art director v agenturách Lowe GGK a Young & Rubicam Praha. Měl na starosti klienty jako Winterthur, Unilever, UDV, Eurotel, CCS a Citibank. Milan Malík nastoupil v Ledoborci také na pozici art directora. Předtím pracoval v agentuře iMachina. Oba kreativci budou spolupracovat na řešení kreativních zakázek Ledoborce.

Nové hlavy Studia REMA ’93
Studio REMA ’93 si vybralo Jaroslava Najmana a Ivu Krabáčovou do svého oddělení produkce. Jaroslav Najman letos absolvoval Univerzitu Karlovu. Během studia spolupracoval se sítí Peugeot ČR, pro niž zpracovával marketingové hodnocení mystery shopping. Dále se organizačně podílel na přípravách volejbalového ME v Ostravě a zajišťoval veletržní účasti výrobce dekorativního skla Axiss v Německu. Iva Krabáčová dosud působila výhradně na akademické půdě. Po inženýrském a doktorandském studiu pracovala jako vědecká pracovnice na Jihočeské univerzitě.

Nový ředitel Pfizer Consumer Healthcare
Novým ředitelem Pfizer Consumer Healthcare, divize společnosti Pfizer, se stal Martin Tolar (47). Bude zodpovědný za řízení této divize, která se zabývá distribucí volně prodejných léků pro Českou i Slovenskou republiku. Před příchodem do společnosti Pfizer byl business unit manažerem pro značky Braun a Duracell ve společnosti Gillette Czech a v obchodních odděleních společností Pepsi Cola ČR a Holland Chemical International. Vystudoval VUT v Brně.

Sadilek do SSČS
Dozorčí rada Stavební spořitelny České spořitelny zvolila 12. prosince 2003 pana Jacoba Sadilka (*1949) novým členem představenstva. Jde o závěrečnou personální změnu při rekonstrukci nejvyššího managementu, kterou Stavební spořitelna zahájila v srpnu letošního roku. Představenstvo má nyní čtyři členy a je tak kompletní. Jacob Sadilek studoval na Vysoké škole ekonomické v Praze a absolvoval na Erasmus University Rotterdam v roce 1976. Až do roku 1997 působil v bankovním sektoru v Amsterdamu a Londýně. Pak odešel do Prahy jako zástupce generálního ředitele ABN AMRO Bank pro Českou republiku. V letech 2000 až 2002 vedl pražskou pobočku EBRD Česká republika. Před příchodem do Stavební spořitelny privatizoval z pověření britské vlády/DFID v Srbsku a Černé Hoře.

Sadil do čela ČMHB
Novým předsedou představenstva a generálním ředitelem Českomoravské hypoteční banky je od poloviny prosince Jan Sadil (1969). Ve funkci nahradí Jiřího Votrubce, který stál v jejím čele od roku 1999. Jan Sadil je absolventem ČVUT fakulty stavební, ÚSI VUT v Brně a postgraduálního studia peněžní ekonomie a bankovnictví na VŠE. Svou bankovní praxi nastoupil v roce 1995 v Komerční bance, v nově vznikajícím útvaru hypotečního úvěrování. V září 2001 nastoupil do Českomoravské hypoteční banky na pozici člena představenstva a náměstka generálního ředitele pro věci obchodní. Je členem správní rady Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí a místopředsedou Komise pro hypoteční úvěrové obchody České bankovní asociace.

Druhý jednatel společnosti
K 1. prosinci byl druhým jednatelem společnosti HOCHTIEF Development ČR jmenován Peter Noack (35). Právník Peter Noack se specializuje na mezinárodní daňové právo a prodej nemovitostí. Svými odbornými znalostmi obohatí HOCHTIEF Development ČR a zaujme místo vedle dosud jediného jednatele Pavla Vecána (40). Noack byl doposud partnerem v české pobočce renomované německé advokátní kanceláře Rödl & Partner.


K. Trávníček


K. Veselá


J. Červenková


I. Chytrová


J. Najman


M. Tolar


J. Sadil


P. Noack

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení