Království exotiky otevřela v jednom horkém dni agentura Protocol Service a uspořádala v Café Resto Patio První letní ovocnou party. Nabídla poněkud netradiční pokrmy a nápoje, jejichž pojítkem byly známé i neznámé druhy exotického ovoce.

18. 8. 2003 00:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

23_Protocol_dod.jpg ()


Ve výrazu Luďka Nezmara, ředitele agentury Protocol Service, se jasně zračí zdařilý průběh odpolední party. Anebo je jeho spokojený úsměv spíše určen čtyřem příjemným spolupracovnicím? (Zleva Olga Broklová, Martina Jašková, Lucie Roztočilová, Sabina Koberová.)

23_Protocol_15.jpg ()


Navzdory horkému letnímu odpoledni pozvedly ovocné koktejly náladu všem, i Martině Jaškové (vlevo) a Tereze Ivě Noskové z Protocol Servisu.

23_Protocol_10.jpg ()


Konkurenční vztahy mezi dvěma počítačovými tituly nebyly vůbec na překážku Heleně Haisterové (Chip) a Kamilu Pittnerovi (Computerworld).

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.