Foto: ENOVATION

V Rustonce ožije eventový chameleón. Pojme téměř stovku účastníků

8. 3. 2020 09:03

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

ADVERTORIAL Na pražské Invalidovně podle Jiřího Pavlíčka vznikne prostor pro eventy do stovky účastníků.

Nový komerční prostor enforum, určený pro konference, školení, semináře či workshopy, nabídne od letošního dubna Event Space Rustonka na pražské Invalidovně. Zakládá si především na variabilitě. „Během pár minut dokážeme příslušnou akci stylizovat do firemních nebo jiných požadovaných barev,“ říká majitel enfora Jiří Pavlíček.

Jaké klienty chce enforum oslovit?

Prostor je ideální pro všechny, kdo pořádají eventy do 90 hostů. Skládá se totiž ze dvou částí, kdy jedna pojme komfortně 65 osob, druhá potom 25 osob, přičemž obě části lze propojit.

Na webu o sobě píšete, že enforum je trochu jiný komerční prostor. V čem konkrétně je jiný?

V Praze v současné době najdete mnoho osobitých, tematických a kreativních prostorů pro eventy. Enforum má oproti tomu na první pohled poněkud neutrální, šedý až technicistní vzhled. Tato neutralita a použité technologie však umožňují velmi rychlou transformaci do vizuálního stylu či korporátní identity klienta, který si prostor najímá.

Během minut dokážeme aplikovat firemní barvy, loga a audiovizuální obsah téměř na celou plochu prostoru. Další věcí, kterou jinde běžně nenajdete, je online konfigurátor, díky němuž odpadá zdlouhavé jednání o termínech, cenách a doplňkových službách.

Od kdy enforum na trhu působí?

Náš první vlastní prostor na Rustonce nyní testujeme v rámci zkušebního provozu a komerčně ho naplno spustíme v dubnu.

Jaké ve vašich prostorách nabízíte technické vybavení?

V první řadě kvalitní konferenční křesla, v nichž neusnete ani si při jakkoli dlouhé akci neotlačíte záda. Dále určitě dostatek denního světla a projekce, které jsou krásně vidět i bez zatemnění. Nechybí ani špičkový kávovar a výběrová káva z pražírny Candycane. Stacionární kamerou si celou akci jednoduše, a přitom profesionálně, natočíte i bez nákladů na kameramana.

Můžete na nějakém příkladu ilustrovat ceny vašich služeb?

Ceny jsou velmi variabilní. A to jak podle dní v týdnu, ročních období, tak doplňkových služeb. Z tohoto důvodu je na adrese www.enforum.cz všem k dispozici zmíněný konfigurátor, kde si můžete nejen zjistit cenu konkrétní akce, ale také ověřit, zda je volný termín.

Jaké nejzajímavější akce chystáte?

Ještě jsme nezahájili oficiální prodej, ale již máme na rok 2020 rezervováno několik akcí pro zajímavé značky. Rádi se jimi pochlubíme, pokud proběhnou ke spokojenosti zákazníka a on nám dá k tomu svolení.

Sídlíte u stanice tramvaje i metra Invalidovna v pražském Karlíně. Ale co návštěvníci, kteří přijedou autem? Budou mít kde zaparkovat?

Pro většinu akcí dokážeme zajistit parkovací místa přímo v budově nebo jejím bezprostředním okolí.

Počítáte s rozšířením dalších komerčních prostor v Praze nebo jiných městech?

Po určitém čase si provoz vyhodnotíme a rozhodneme se o dalším rozvoji enfora. Nicméně již nyní uvažujeme nad další lokalitou v rámci Prahy, která bude velmi netradiční a v úplně jiném stylu, než je Event Space Rustonka.

Foto: ENOVATION

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení